12 Aug 2008

#2-Atostogos

Atskridom į Palmą, pakliuvom į ganėtinai naują ir didelį orouostą. Pasitiko mus kelionės agentūros moterėlė ir pasakė autobuso numerį, kuris mūsų laukia aikštelėje prie orouosto. Susėdę į autobusą laukėm kas bus toliau. Kai surinko visus keleivius priklausančius tam autobusui, atėjo kelionių agentūros vyrukas ir vokiečių kalba pateikė labai trumpą ir greitą informaciją. Kiek man leido mano vokiečių kalbos žinios suprasti buvo štai kas pasakyta: "Gerų jums atostogų, vairuotojas jus pristatys į viežbutį, automobilius galite išsinuomuoti viežbutyje arba nuomos punktuose, kiekvienam viežbutį yra informacinės papkės (aisku tik vokiečių kalba)....". Padėjo mikrafoną į jam skirtą vietą ir mus paliko su vairuotoju važiuoti į viežbutį. Iki viežbučio esančio miestelyje "Cala Millor" yra paie 70 km. čia jau net kitoje salos pusėje, bet kelionė neprailgo, nes trūko miego po nakties Frankfurto orouoste, todėl numigom visai smagiai...

Atvykom į viežbutį "Biniamar", užsiregistravom, palikom daiktus, leido papusryčiauti ir liepė laukti kol kambarys bus sutvarkytas ir galėsim apsigyventi.

Vaizdelis iš mūsų balkono:


Taigi atvykom ten kur šilta (pavėsyje apie 32 laipsnius šilumos), mėlyna jūra, baltas paplūdimys ir aplinkui pilna vokiečių :).

Visur viskas žydi, sklinda nuostabus gėlių kvapas:

Pirmomis dienomis aplankėm aplinkinį kaimelį, pažiūrėjom kaip gyvena ispanai ne kuroste :) Nuo mūsų Cala Millor miestelio ėjom apie 6 km nuo jūros iki "Son Servera", buvo neapsakomai karšta, per tas kelias valandas kol vaikščiojom isgėrėm 3 litrus vandens.

Labai faina pasivaikščioti paplūdimiu vakare, oras šiltas, vanduo šiltas , vokiečių beveik nėra ....

Pakankamai paprasta įsiropšti į gelbėtojo bokštelį...

<...bus daugiau...>

No comments:

Post a Comment