21 Sept 2012

XI-asis Danske banko Vilniaus maratonas

2012 rugsėjo 9 dieną, Vilniuje vyko kasmetinis "Danske banko Vilniaus maratonas".  Šiemet buvo suplanuota 1/2 distancija, nes rugsėjo 30 dieną vykstu į 39-tą BMW Berlyno maratoną, nesinorėjo likus tiek laiko bėgti pilną 42 kilometrų atstumą.
Specifinio tikslo nebuvo, bandžiau bėgti 5:00, 5:15 min/km greičiu ir stebėti kaip reaguoja kūnas į krūvius. Norėtųsi bėgti tokiu tempu visą distanciją, bet dar šiandien nesu tikras ar tai pavyks, nes reikėjo daryti daugiau ilgų "tempo" treniruočių.
Labai stipriai nesigilinsiu į potyrius naujoje trasoje, tik galiu pasakyti - ji tikrai daug kartų geresnė nei visos buvusios trasos kartu sudėjus.
Bėgama buvo ratais, vieno rato ilgis apie 10 km. Visą kelią lydėjo nuostabūs Vilniaus vaizdai, gera publika ir DJ'u muzika, labiausiai DJ Mamania pakeldavo nuotaika ties Gedimino pr. ir Vilniaus g. sankryža su savo mixiukais :)
Rezultatas:
Start time
9:30'58
End time
11:17'21
PB rezultatas - 21,097 km -> 1:46:23
GPS informacija, čia galima pasižiūrėti kuri trasa buvo sėkmingesnė, kuri sunkesnė:



Oficialus laikas truputį skiriasi, bet starto liniją kirtau kaip matosi iš laiko tik po 31 sekundės.
Diplomas:
Jau ne pirmą kartą bėgu Vilniuje, bet dar nei vienos foto neturiu iš bėgimo, todėl nelabai galiu vizualinėmis priemonėmis perduoti savijautą. Tačiau radau rengėjų puslapyje tikrai nemažai foto, kurios galėtų padėti susidaryti nuotaiką tvyrojusią Vilniaus gatvėse. 






No comments:

Post a Comment