3 Sept 2019

Diena #3


Šiandien jau rugsėjo 2 diena. Baigėsi atostogos ir prasidėjo darbai. Deja atostogų metu nepavyko prisėsti prie rašymo, bet manau pabandysiu įdomiausius nutikimus papasakoti ateinančiuose apmąstymuose.
Nuo šiandienos bandau susidėlioti ateinančio pusmečio ritmą ir treniruočių grafikus. Aišku tik tiek, kad individualių treniruočių neįstengsiu lankyti, todėl fiziniu pasiruošimu turėsiu užsiimti pats, gal su keliais pasikonsultavimai su treneriu.
Ateinantį sekmadienį, kai visi bėgs Vilniaus maratone, aš plauksiu Oceanman Lausanne 8k. Nesu pasiruošiąs labai geram rezultatui, bet esu sustiprėjęs ir manau turėčiau įveikti šią distanciją, o jei susidėlios tinkamos aplinkybės pabandysiu pasiekti gal kokį padoresnį laiką. Nors padorus laikas turėtų būti finišuoti, nes tokio atstumo dar nesu nuplaukės, per savo trumpą „openwater swimming“ karjerą.  
Baseinas prasideda nuo trečiadienio, tad plaukimas šią savaitę bus kiek vėliau, tačiau nugarai ir rankoms šiandien vis tiek daviau darbo, todėl negali sakyti, kad diena prabėgo tinginiaujant ir ieškant pasiteisinimų.
Po truputį prisitraukimai progresuoja, tačiau dar nesu pajėgus daryti tiek kiek reikėtų ir dar be gumos. Dirbam ties kiekiu, bet nepamirštam kokybės ir tikimės vieną dieną daryti šiuos skaičius be gumos:
1.     5 x 8 platūs prisitraukimai prie krūtinės. Svarbu technika ir nugaros darbas.
2.     5 x 7 siaurai rankos, 90 laipsnių kampu. Vienas priėjimas padarytas beveik be gumos.
3.     1 x 20, 1x 18 ir 1 x 14 – atsispaudimai nuo lygiagrečių, akcentas staigus atsistūmimas.

Rytoj pabandysiu papasakoti apie artėjančių varžybų strategija.

No comments:

Post a Comment