29 Jan 2007

Sestadienio treniruote ir ziemos malonumai

Si sestadieni treniruociu aiksteleje buvo testines IPO 1 (b) dalies varzybos-egzaminas. Ne viska dareme, nebuvo uzduociu su aportu ir kliutimis, "pirmyn" dare tik kas norejo. Zodziu didziausias demesys buvo skirtas "greta", "motyvacijai" ir aisku paciu seimininku testavimui:) Ziurejome kaip einame schema, kaip skaiciuojam zingsnius ir t.t.

Mes pasirodem sakyciau visai neblogai. Palyginus rezultatus ir vaizdeli su pries 1.5 men. tai netgi labai gerai :) Dirbti aisku yra kur ir mes labai norime panaikinti trukumus, bet kaip sako "neskubek ir busi pirmas", viskas po truputi, negalima persistengti. Po testiniu varzybu, buvo eiline treniruote, nu gal nevisai eiline, nes pirma treniruote iskritus sniegui. Sunims vis norejosi sniega pauostyti, paragauti ir t.t.
Keleta vaizdeliu is treniruotes:





O cia jau po treniruotes, susikaupimo nera, liko vien tik dziaugsmas ir noras zaisti:








19 Jan 2007

Keleta foto is treniruotes

Keleta foto is treniruotes. Poilsio akimirkos su "skanestu" burnoje


====

Nu ir aisku pagrindine naujiena. 2007.01.17 vakare, taisiau namie skalbimo masina. Aisku nebutu kiaules metai, buvo padaryta klaidele, blogai uzsisuko vandens filtras. Sutaisius masina visada noras buna ja isbandyti. Sudejau skalbinius ir uzstaciau skalbima. Nieko blogo neitardamas nuskubejau i kambari taisyti telefono linijos. Staiga atbega mano mylimas suniukas, pribega prie manes ir staigiai atgal i koridoriu. Aisku nieko neitardamas tesiau linijos taisymo darbus toliau. Taip kartojosi kokius 3-4 kartus. Tik zvilktelejus i grindis ir pamacius slapias suns pedas, supratau kad kazkas ne taip. Atbegus i koridoriu pamaciau didele bala. Atidarius vonios duris isvydau ten baseina. Staiga sustabdziau masina, greitai isvaliau vandeni, pasalinau gedima. Tuomet paziurejau i suni ir supratau kiek nuostolio buciau turejas, jei ne jo ispejimas. Pagyriau ir toliau nuejau taisyti telefono linijos...

====

16 Jan 2007

Buvo keleta sauletu valantu:)

Labai grazus pavyzdys kaip suo turi dirbti: http://www.youtube.com/watch?v=APCCtoL3JbI

O cia mes norime pasirodyti. Ziema i Lietuva kaip ir neateina, lietus jau kazdienibe, bet vakar apie pora valandu turejome saule ir pasiseke man padaryti pora foto. Galite ivertinti:

1. Sitaip mes mokam primerkti aki



2. Nutaisyti nekalta snukuti

3. Ar as ne karve?

4. Moku buti ir rimtas

5. Cia po treniruotes, slapi bet patenkinti, nes jau namie :)

3 Jan 2007

IDSF International Open Latin 21 Oct 2006 - Belgium

Belgijoje vyko "IDSF International Open Latin" konkursas 2006 spalio 21 diena. Dalyvavo 69 poros. Sarunas Greblikas ir Viktoria Horeva pasirode puikiai ir uzeme 2 vieta. IDSF reitinge uz antra vieta pora gavo 255 taskus. Toliau foto is konkurso: