11 Sept 2014

Atrask tai, kas visai šalia.... [VIDEO]

Teko keletą savaičių padirbėti Milton Keynes, Anglija, todėl kai tik pasitaikė laisvesnis vakaras nusprendžiau truputėli pasižvalgyti po apylinkes ir pažiūrėti kur čia galima pabėgioti ir ką gero pamatyti. O pasirodo visai įdomių dalykų būna paslėpta visai šalia, tik reikia apsidairyti ir nebijoti žengti vieną, kitą žingsnį į priekį.
 Grand Union Canal - pasirodo Anglijoje yra kanalas, kuris driekiasi nuo Birminghem'o apie 220 km link Londono, jame anglai vis dar plaukioja baržiniais laivais, juose gyvena ir jaučiasi laisvi. Tikrai buvo nuostabu stebėti laivus nuo sutrešusiu, avarinės būklės iki nerealiai gražių, tiesiog namų ant vandens. Jie ten žvejoja tiesiai per laivo langa, nuo jo denio ir gaminasi valgyti virtuvėje laive arba ant laužo krantinėje. Ta bendruomenė man priminė kažkuo Christiania, Kopenhagoje, nors tokios laisvės jie čia tikrai neturi:) .
 Pasidomėjus plačiau, pasirodo net Ultra bėgimas yra palei šį kanalą, kuris greičiausiai nėra labai populiarus, visgi 145 mylios yra netrumpas keliukas :)
 Kaip man sekėsi ir ką aš ten pamačiau galima pažiūrėti čia:


No comments:

Post a Comment