30 Dec 2011

Kalėdinis bėgimas 2011

2011 metų gruodžio 26 dieną,  Vilniuje vyko - "Kalėdinis bėgimas".  Bėgikams buvo galima rinktis distancijas tarp 1.5 km, 6 km arba 12 km. Renginyje dalyvavo tikrai nemažai bėgikų apie 500, organizacija buvo tikrai nebloga, oras bėgimui buvo puikus +8 laipsniai šilumos, sakyčiau gruodžio pabaigai gal ir per aukšta temperatūra, bet geriau jau toks pliusas nei plikledis, kuris dar buvo visame Vilniuje iki bėgimo likus 12 valandų.
O kaip gi sekėsi man? Jei sąžiningai sau - blogai :( Kodėl? Susiklostė daug aplinkybių į kurias be reikalo nekreipiau dėmesio.
Priežastys:
1. Pradėjau kosėti tris dienas iki bėgimo, kosulys neatrodė sunkus, tačiau buvo kitaip.
2. Per šiltai apsirengiau. Bandžiau saugotis, nes tipo "kosulys", kad neperšalčiau labiau.
3. Neturėjau gerti. Būdamas per šiltai apsirengęs, perkaitau ir praradau daug skyščių.

Susumavus visas šias priežastis, rezultatas 12 km ~ 1:06:00, tikslas buvo 1:00:00. Nuo tikslo atrodo nelabai toli, tačiau ne čia esmė. Po bėgimo buvo tokia bloga savijauta, kad galvojau nepareisiu namo... gerai, kad dalino karštą arbatą, kuri atleido gerklę - buvo beprasidėjęs kosulio priepolis, jaučiau kad taip bus, bet nieko negalėjau su savim padaryti. Aišku šis įvykis bus nebloga pamoka ateičiai.
Dabar nebėgu, kiekvieną dieną sėdžiu su inhaliatorimi tris kartus per dieną - kosulys po truputėlį rimsta, bet herpesas - puslialinė nuo vakar prie nosies, ant lūpos ir smakro. Skutimosi pasėkmė, jaučiu "užsėjau". Tačiau tai signalas, kad imunitetas šiuo momentu tikrai nėra aukščiausios formos :)

Čia galima pažiūrėti kaip man sekėsi:



Akimirkos po starto: