17 Jun 2006

Paroda - Magiliov (Baltarusija) 2006.06.15-16

Dalyvavome parodoje Magiliove 2006.06.15 diena. Aiku pradzioje reiketu papasakoti apie vaziavima i Baltarusija, cai jau visai nesusijusi informacija su paroda, bet vistiek idomu.
Pradejome savo kelione Vilniuje apie 19.30, nu ir aiku naiviai tikejomes Magiliova pasiekti per kokias 6 val.
Taciau prie Baltarusijos sienos sutikome "eilute" automobiliu, laukem, laukem... ko laukeme zinojo Lietuvos pasenieciai, nu ir aiku Baltarusijos.
Zodziu po ilgu stovejimu, ginsu, pinigu mokejimu neaiku kam ir uz ka, Baltarusijos puseje buvome jau 1.30 nakties, kas moka skaiciuoti gali paskaiciuoti kiek laiko sugaisome.
Taciau nuotaikos niekas negalejo sugadinti, mes gi vaziuojame su savo augintiniais i paroda, o paroda aiku visada mums svente
Magiliova pasiekeme nei anksti, nei velai 7.30 ryto. Kelias buvo geras, taciau oro salygos siaubingos (lietus kaip is kibiro), aiku miegas irgi nedave apie save pamirsti.

Paroda.

Pirma karta musu augintinis Lord'as pakliuvo i grupe kurioje rungiasi sunys nuo 12 iki 18 menesiu. Mums buvo nei daug nei mazai 12 men. ir 4 dienos. Taigi sioje grupeje buvome jauniausi. Labai jaudinomes ir jau buvome nusiteikia buti pirmi, bet nepagalvokite kad nuo priekio ... Kailis issiseres, kudas, smulkus... bet tikrai Lord'as pasiduoti pats neketino, aiku reikes kovoti...

Kovojo visi ir sunys ir seimininkai. Tik sunys ringe, seimininkai salia jo. Isviso musu klaseje buvo uzsiregistrave 17 sunu, dalyvavo 16. Lietuviu buvo 5.

Oras buvo puikus - debesuota, taciau kaip visada, kai tik reikejo eiti i ringa islindo labai kaitri saule ir ji buvo isbandymas netik sunims, bet ir seimininkams ir aiku hendleriams. Ringo eigos aprasineti tikrai neverta, geriau pamatyti savo akimis kaip viskas vyksta, o geriausia sudalyvauti.

Po ringo lietuviu sios klases sunu vietos buvo tokios:

6 vieta - Tornado Gelezinis-Vilkas


7 vieta - Mes - Lord Vilkiukstis



8 vieta - Rukas Gelezinis-Vilkas



Pasiekimais mes buvome nustebinti, pasirodem labai gerai, aiku sveikiname visus dalyvavusius lietuvius.
Nesvarbu vieta... svarbu dalyvauti ir jausti stipru rysi tarp saves ir savo augintinio...

Daugiau informacijos galite rasti cia